Metode moderne în asigurarea calităţii produselor alimentare

Autor chat
Editura Editura Tehnică Bucureşti chat
Loc publicare Bucureşti
An 1979
Subiect controlul calităţii chat
industria alimentară chat

III -1016

Holban, Eugen Şt.
    Metode moderne în asigurarea calităţii produselor alimentare / Eugen Holban.- Bucureşti : Editura Tehnică Bucureşti , 1979.
    320 p..

    1. controlul calităţii
    2. industria alimentară

658.562:664

299 __ $aMetode moderne în asigurarea calităţii produselor alimentare
606 __ $acontrolul calităţii $aindustria alimentară
609 __ $aindustria alimentară controlul calităţii
975 __ $a658.562
955 __ $a1
200 __ $aMetode moderne în asigurarea calităţii produselor alimentare $fEugen Holban
700 __ $aHolban, Eugen Şt.
035 __ $aIII -1016
675 __ $a658.562:664
101 __ $arum
210 __ $aBucureşti $cEditura Tehnică Bucureşti $d1979
215 __ $a320 p.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 127027 / 127027 2 - Sala Lectura Împrumut la sala de lectură Da III -1016
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
2 - Sala Lectura Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 0

Notificare la disponibilitate

Lăsați un comentariu