Autor | Brillat-Savarin, Anthelme chat |
Editura | Meridiane |
An | 1988 |
Subiect | eticheta (ceremonial) |
arta culinara chat |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Fiziologia gustului |
Desemnarea gen. a materialului | carte tiparita |
Prima menţ. de resp. | Anthelme Brillat-Savarin |
Publicare, distribuţie | |
Editura | Meridiane |
Data publicării | 1988 |
Locul tipăririi | Bucuresti |
Titlu | |
Titlu | Fiziologia gustului |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | eticheta (ceremonial) |
arta culinara | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | 431 p. |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 613.2:159.934 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 613 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Brillat-Savarin, Anthelme |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Cod de legătură | trad. |
Autor alternativ | Pasca-Harsanyi, Doina |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 156076 / 156076 | 2 - Sala Lectura | Imprumut la sala de lectura | Da | II-9118 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
2 - Sala Lectura | Imprumut la sala de lectura | 1 |
|